torsdag 30 juni 2011

Äntligen så har min abilder kommit

Då harman inte har den senaste datorn så tar allt lite längre tid. Jag har som sakt gjort en sida på facebook som även där handlar om mitt bakande så för er som följer båda kanske det blir lite tråkigt i längden att se samma bilder hela tiden så jag ska försäka att skriva om lite annats här också..hihi..

Är så sugen på att baka men i denna värmen så tror jag faktiskt att jag hoppar det. Men så fort solen går i moln så tar jag fram slickepotten och bunken fram igen.

På min facebook sida har jag skrivit om mina praliner som jag gjorde till min systers födelsedags kalas. Ska införskaffa mig några riktiga pralin formar för de jag gjorde då gjorde jag i bl, a iskuber och de gick väldigt lätt sönder. Men det är bara att på att igen och försöka. Man kan ju inte bli bra på allt på första gången.

Annars så sitter jag och fundera mycket på min framtid. Om jag nu inte bli kvar på mitt jobb pga ryggen vad ska jag göra då???? Har några funderingar..men ändå fundera man. Jag sitter just nu och kolla om man är så redo att ta emot lite beställningar på mina tårtor och andra bakverk. Tänk vad roligt det hade avrit om någon skulle höra av sig för att de vill beställa en tårta eller något. Har ju många som jag skulle kunna baka till, men tyvärr så kostar det att baka och jag kan inte göra det helt gratis.

Kram LIsa

1 kommentar:

  1. Jag är övertygad om att det kommer att komma in beställningar på dina tårtor o bakverk ganska snart. Det är alltid lite seeegt i början, men du ska se att det lossnar och du får så mycket att göra så du får be folk att INTE höra av sig på ett tag.
    Kram/E

    SvaraRadera